11150595_956341647743293_1052372882061587916_n

In deze wereld in beroering raken verschillende mensen betrokken bij de omvangrijkste machtsstrijd ooit.
De onzekere Cithrin bijvoorbeeld, die opdracht heeft gekregen de schatkist van een complete natie door een oorlogszone heen te loodsen. Cithrin kent de fijne kneepjes van het zakendoen als geen ander, maar die kennis beschermt haar niet tegen een geheven zwaard.
Geder, erfgenaam van een nobel huis, is meer geïnteresseerd in filosofie dan in zwaardvechten. Maar respect van zijn omgeving kan hij alleen verdienen op het slagveld, niet achter de schrijftafel.
En dan is er nog Wester, een veteraan die zijn buik vol heeft van oorlog en geweld. Met een veldtocht in het verschiet, nu de donkere oorlogswolken zich samenpakken, besluiten hij en zijn mannen deze keer ver van het slagveld te blijven.

Ergens, onverwacht maar onvermijdelijk, zullen de levens van dit drietal elkaar kruisen… op het Drakenpad.