536127_357719364272194_521987856_n

De Quantumbom van 2015 veranderde alles. Het weefsel tussen de dimensies werd kapotgescheurd en nu, zes jaar later, leven de bewoners van deze aarde, onder andere, naast de bewoners van de rijken van elfen en demonen. Magie is levensecht en gevaarlijker dan technologie. Elfen zijn waarachtig vreemde wezens, erotisch in hun aantrekkingskracht en, vooral, gevaarlijk. Met demonen kan de mens zich maar beter helemaal niet inlaten.

Special agent Lila Black, eenentwintig, zag er ooit uit als een topmodel; nu is ze daar niet meer zo zeker van. Op een kwade dag, twee jaar geleden, werd Lila Black namelijk aan stukken gereten – nu bestaat ze voor een deel uit kunststof en metaal. Over haar mechanische onderdelen heeft ze nauwelijks controle. Als ze ook maar even lastig wordt gevallen, verandert ze – soms volstrekt tegen haar zin in – in een vechtmachine die moeilijk is tegen te houden.

Maar Lila wil helemaal niet in dit half vreemde lichaam zijn – ze vindt zichzelf lelijk, zelfs onaantrekkelijk – en dreigt en minderwaardigheidscomplex op te lopen. Haar persoonlijke problemen zullen echter nog even moeten wachten. Sinds ze als lijfwacht van een elf betrokken is geraakt in eenmachtsspel dat door elfen is opgezet, is niet langer duidelijk wie ze wel en wie ze niet kan vertrouwen.